Este obținut în regiunea stațiunii - Morshyn, care, conform hărții ecologice a apelor Ucrainei, este una dintre cele mai curate din Ucraina. Producția din Alaska este certificată conform standardului european HACCP ISO 22000. Acest certificat oferă o abordare a siguranței producției în ceea ce privește evaluarea riscurilor. Datorită acestui fapt, sunt evitați factori negativi care pot afecta calitatea produsului finit. O atenție deosebită se acordă stării sanitare de producție și igienă. Astfel, puteți fi sigur de siguranța produsului.

Compoziția Alaska este echilibrată. Este ideal pentru prepararea băuturilor și a mâncării și, de asemenea, nu lasă reziduuri.

Calitatea și siguranța sunt garantate de grupul IDS Borjomi Ukraine, care reprezintă mărci cunoscute de ape minerale naturale precum Morshynska și Mirgorodskaya.

Pentru umplere, se folosesc recipiente din policarbonat de calitate alimentară, ale căror proprietăți sunt apropiate de proprietățile sticlei și, în același timp, sunt rezistente și ușoare.

Livrare de apă Alaska în Chișinău, chiar acasă la un moment convenabil pentru tine.
5 grade de protecție.
Cinci grade de protecție. Protecția împotriva contrafacerii apei din Alaska într-un recipient mare cu o capacitate de 18,9 litri este garantată de cinci grade de control de protecție:
1. Antera de marcă
Fiecare sticlă conține un duster de marcă care previne praful. Un dop de două părți de unică folosință împreună cu o anteră protejează apa de posibilitatea de a se redeschide și puteți fi sigur că apa a fost îmbuteliată în fabrică și corespunde calității declarate.
2. Capac termic
Capac termic, care confirmă că mărfurile aparțin producătorului și exclude posibilitatea falsificării.
3. Butelii din policarbonat.
Apa unică din Alaska este turnată în sticle de policarbonat de înaltă calitate. Sticlele din policarbonat asigură depozitarea pe termen lung și sigură păstrarea proprietăților sale naturale și a gustului pur.
4. Aplicația laser a datei
Data de producție a fiecărei sticle este marcată cu o imprimantă laser, care oferă o garanție a respectării termenului de expirare a apei și a apartenenței acesteia la producătorul IDS Aqua Service.
5. Capac cu două componente de unică folosință
Datorită formei și designului său special, această plută poate fi deschisă o singură dată. Datorită acestui fapt, puteți fi sigur că apa dvs. a fost îmbuteliată la fabrica Oscar.
Datorită protecției pe mai multe niveluri, garantăm calitatea apei și siguranța gustului unic și a calităților sale naturale.

Controlăm calitatea în toate etapele îmbutelierii de apă, ceea ce ne permite să fim siguri de siguranța proprietăților naturale ale apei din Alaska
Apa potabilă din Chișinău devine din ce în ce mai sănătoasă cu Alaska.

Compoziția apei Aleaska

pH

6,5-8,3

Sulfați

~15 mg/L

Reziduuri uscate

100-150 мг/л

Calciu

5-15 mg/L

Magneziu

2-10 mg/L

Cloruri

5-40 mg/L