Apa de pe câmpul Morshinsky intră în sticlă în 7 minute, întâlnind doar filtre mecanice în drum. În timpul vărsării Morshinska, nu se produc modificări în compoziția chimică și structura fizică a apei. Cea mai recentă tehnologie a uzinei minerale Oscar Morshinsky permite îmbutelierea apei fără a distruge compoziția sa unică. De aceea, Morshinskaya rămâne așa cum și-a propus natura.

Uzina de apă minerală Oscar Morshinsky a început să funcționeze în 1995. Și în 2007, a fost deschis un complex de producție nou, cel mai puternic în Ucraina. Aici funcționează trei linii de mare viteză, dintre care 900 de mii de litri de Morshinska pleacă zilnic!

Astăzi, Oscar este o întreprindere puternică inovatoare, cu echipamente moderne și sisteme de control al calității care îndeplinesc cerințele standardelor internaționale.

Uzina de apă minerală „Oscar”

În 1995, apa de masă minerală unică din izvorul Morshinsky a început să fie îmbuteliată la Uzina de apă minerală „Oscar”.

În iunie 2007, în Ucraina s-a deschis noul complex de producție cel mai puternic al fabricii Oscar, trei noi linii de producție de mare viteză au fost amplasate în mod liber la noua fabrică, ceea ce permite turnarea a aproximativ 900 de mii de L Morshinskaia în fiecare zi, ceea ce înseamnă că pot bea apă curată locuitorii unui oraș cu o populație de un milion!

Astăzi, Oscar este o întreprindere inovatoare puternică, dotată cu echipamente moderne. Aici, sistemele de control al calității care îndeplinesc cerințele standardelor internaționale funcționează eficient și ajută la păstrarea proprietăților naturale ale apei.

Principala caracteristică a producției este că în timpul procesului de deversare de Morshinska nu se produc modificări în compoziția chimică și structura fizică a apei. De fapt, formula primară Morshinsky nu necesită modificări, deoarece apa din sursă are puritate curată și compoziție minerală echilibrată.

Livrarea apei în Chișinău, se realizează gratuit.

Compoziția apei Morshinska

Calciu

18 mg/L

Magneziu

8.5 mg/L

Cloruri

~ 50 mg/L

pH

7.11

Nitrați

0.7 mg/L

Mineralizarea

0.1-0.4 gr/L