Este obținută în regiunea stațiunii - Morshyn, care, conform hărții ecologice a apelor Ucrainei, este una dintre cele mai curate din Ucraina. Producția în Alaska este certificată conform standardului european HACCP ISO 22000. Acest certificat oferă o abordare a siguranței producției în ceea ce privește evaluarea riscurilor. Datorită acestui fapt, sunt preveniți factorii negativi care pot afecta calitatea produsului finit. În același timp, se acordă o atenție specială stării sanitare de producție și igienă. Astfel, puteți fi siguri de siguranța produselor dvs.
 

Compoziția Alaska este echilibrată. Este ideal pentru prepararea băuturilor și a mâncării și nu lasă calcar.

Calitatea și siguranța sunt garantate de grupul IDS Borjomi Ucraina, care reprezintă mărci comerciale atât de cunoscute ale apelor minerale naturale precum Morshynska și Mirgorodska.

Pentru îmbuteliere, se utilizează recipiente din policarbonat alimentar, ale căror proprietăți sunt apropiate de cele ale sticlei și, în același timp, sunt durabile și ușoare.

Livrarea apei Aleaska în Chișinău, direct acasă la un moment convenabil pentru dvs. Cinci grade de protecție. Protecția împotriva falsificării apei din Alaska capacitatea de 18,9 litri este garantată de cinci niveluri de protecție: 1. Capac de marcă: Fiecare sticlă conține un capac de marcă care împiedică pătrunderea prafului. Fișa de unică folosință din două piese, împreună cu capacul, protejează apa de redeschidere și puteți fi sigur că apa a fost îmbuteliată din fabrică și îndeplinește calitatea declarată. 2. Capac termic: Capac termic, care confirmă faptul că produsul aparține producătorului și exclude posibilitatea falsificării. 3. Sticle din policarbonat: Apa unică Aleaska este îmbuteliată în sticle din policarbonat de înaltă calitate. Sticlele din policarbonat asigură stocarea pe termen lung și sigură a apei și garantează păstrarea proprietăților sale naturale și a gustului pur. 4. Gravarea cu laser a datei Data fabricației pe fiecare sticlă este marcată cu o imprimantă laser, care garantează că apa este în concordanță cu data de expirare și că aparține producătorului IDS Aqua Service. 5. Fișă de unică folosință din două piese: Datorită formei și designului special, această fișă poate fi deschisă o singură dată. Datorită acestui fapt, puteți fi sigur că apa dvs. a fost îmbuteliată la fabrica Oscar. Datorită protecției pe mai multe niveluri, garantăm calitatea apei și păstrarea gustului său unic și a calităților naturale.

Controlăm calitatea în toate etapele îmbutelierii apei, ceea ce ne permite să fim încrezători în conservarea proprietăților naturale ale apei Aleaska. Apa potabilă în Chișinău devine mai utilă împreună cu Aleaska.

Conținutul apei Aleaska

pH

6,5-8,3

Sulfați

~15 mg/l

Rezidiul uscat

100-150 mg/l

Calciu

5-15 mg/l

Magneziu

2-10 mg/l

Cloruri

5-40 mg/l