Apa din câmpul Morshinskoe intră în sticlă în 7 minute, întâlnind doar filtre mecanice pe drum. În timpul deversării Morshinskaya, nu există modificări în compoziția chimică și structura fizică a apei. Cele mai noi tehnologii ale plantei de apă minerală Morshinsky „Oscar” permit îmbutelierea apei fără a distruge compoziția sa unică. De aceea, Morshinskaya rămâne așa cum a intenționat-o natura.

Uzina de apă minerală Morshyn „Oscar” a început să funcționeze în 1995. Și în 2007 a fost deschis un nou, cel mai puternic complex industrial din Ucraina. Există trei linii de mare viteză aici, dintre care 900 de mii de litri de Morshynska curg în fiecare zi!

Astăzi, „Oscar” este o întreprindere inovatoare puternică, cu echipamente moderne și sisteme de control al calității care îndeplinesc cerințele standardelor internaționale

Uzina de apă minerală din Morshin „Oscar”

În 1995, apa minerală unică de la izvorul Morshinsky a început să fie îmbuteliată de uzina de apă minerală Morshinsky „Oscar”.

În iunie 2007, a fost deschis un complex de producție nou, cel mai puternic din Ucraina, al uzinei Oscar. Noua uzină găzduiește în mod liber trei linii de producție de mare viteză, care permit îmbutelierea a aproximativ 900 de mii de litri de Morshynska în fiecare zi, ceea ce înseamnă asigurarea cu apă curată locuitorilor unui întreg oraș de peste un milion de locuitori!

Astăzi „Oscar” este o întreprindere inovatoare puternică echipată cu echipamente moderne. Sistemele de control al calității care îndeplinesc cerințele standardelor internaționale funcționează eficient aici și vă permit să păstrați proprietățile naturale ale apei.

Principala caracteristică a producției este că nu se produc modificări în compoziția chimică și structura fizică a apei în timpul deversării Morshinskaya. De fapt, formula primară a lui Morshynska nu necesită modificări, deoarece apa din izvor are o puritate curată și o compoziție minerală echilibrată.

Livrarea apei în Chișinău se realizează gratuit.

Conținutul apei Morshinskaea

Calciu

18 mg/l

Magneziu

8,5 mg/l

Cloruri

~ 50 mg/l

 

pH

7.11

Nitrați

0,7 mg/l

Mineralizarea

0,1-0,4 gr/l